0900-55599900900-555­9990 (€0,10 p/m)
  • voor particulier en vakman
  • eenvoudig online bestellen 24/7
  • goedkope huur en bezorgtarieven
  • telefonisch bereikbaar van 7.00 tot 22.00 uur
  • vandaag besteld (voor 12.00 uur) morgen geleverd
VERHUUR VAN ROLSTEIGERS

Over K-Rental

K-Rental is hét adres voor steigerverhuur. Het huren van veilige en betrouwbare steigers, dat is wat wij bieden. Wij brengen de gehuurde steiger naar het gewenste adres en halen deze na afloop ook weer op. 

De mogelijkheden van steigerverhuur
Een steiger huren bij steigerverhuur K-Rental betekent dat u kunt kiezen uit verschillende soorten steigers in diverse afmetingen. U kunt bij ons onder andere een rolsteiger huren. Op onze website krijgt u meer informatie over de mogelijkheden rondom het gebruik en de huur van een steiger.

Steeds meer mensen komen erachter dat het schilderen op een rolsteiger een stuk prettiger en bovendien een stuk veiliger is dan het schilderen op een ladder. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. U kunt hier eenvoudig online uw steiger huren en tevens alle noodzakelijke informatie vinden die nodig is bij het opbouwen van bijvoorbeeld een rolsteiger. De steigers die u bij ons kunt huren, zijn zeer eenvoudig op te bouwen met behulp van de bijgeleverde opbouwinstructie.

Bezorgen en plaatsen
De steigers worden uitsluitend bezorgd op het door u aangegeven adres en kunnen niet afgehaald worden. Mocht u toch enige hulp nodig hebben bij het opzetten van de steiger, dan kunnen wij, tegen een geringe vergoeding, voor u de basis neerzetten. Wij zorgen er dan voor dat de steiger waterpas staat, zodat u deze daarna eenvoudig zelf op hoogte kunt brengen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze steigerverhuur of wilt u een specifieke steiger huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0900-5559990 (€0,10 p/m).

Klik hier voor de product pagina
123movies